LEČENJE, ODMOR I SMEŠTAJ U VRNJAČKOJ BANJI

Merkur se nalazi u Vrnjačkoj Banji, oazi zdravlja, energije i lepote. Predstavlja najsavremeniji centar za dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju, i u svom sastavu ima četiri smeštajna objekta, polikliniku sa 40 lekara, najveći Spa centar na ovom delu Balkana. U okviru ponude nalazi se i restoran sa mogućnošću dijetalne ishrane, nekoliko sala pogodnih za kongresni turizam, kao i Akva i Fitnes centar.

Merkur uspešno objedinjuje lekovite mineralne vode, savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim i relaks i spa sadržaje, koji na najbolji mogući način bude zdravlje! Merkur je zanimljiv mozaik različitih, inspirativnih mogućnosti gde je sve podređeno onima koji u Vrnjačku Banju dođu vođeni potrebom da nađu lek ili željom da vrate energiju i osmeh.

Rimski-izvor-bazen-sa-mineralnom-vodom
LEČENJE U RAJU

Merkur nije samo savremeno opremljeno, međunarodno priznato lečilište,već i sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjem,mesto u kojem se na mnogo načina – „budi zdravlje“.

zerona-mrsavljenje-smanjenje-kilograma
ZERONA

Dovedite vaše telo do savršenog izgleda! Zerona laser je najefikasniji svetski i medicinski tretman protiv celulita i masnih ćelija.

Vichy-tus-merkur-Vrnjacka-banja
ZAŠTO NE BISTE NA TRENUTAK OSETILI RAJ?

Harmonija je najnoviiji tretman, sadrži 30 min peloidno pakovanje celog tela i 20 min  hidroterapije, koji neguje i osvežava telo.

Vichy-tus-merkur
PLJUSAK 7

Hidroterapija – Moćna snaga vode u svrsi zdravlja i lepote

klub-merkur-verni-korisnici
ČLAN MERKUROVE PORODICE

Postanite član kluba vernih korisnika Spa centra Rimski Izvor, Laboratorije i Poliklinike naših usluga i dobijte priliku da osvojite vredne nagrade

lokacija
360
facebookW
twitterW
instagramW
youtubeW