Podeli...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

SMEŠTAJ

U Vrnjačkoj Banji, kraljevskoj banji Srbije, gde se ujutru može udahnuti punim plućima, a uveče uspavati uz tajanstveno noćno šuštanje lipa, u prelepom prirodnom okruženju, nalazi se Merkur. Ova oaza mira idealna je za odmor i predah, a dočarava duh starih vremena, obojen modernim elementima. U okviru ponude Merkura nalaze se četiri objekta: Merkur-Novi, Šumadija Lux, Merkur-Stari i Sveti Đorđe.

Merkur Novi nalazi se u srcu banjskog parka, okružen zelenilom drveća, pored Vrnjačke reke. U neposrednoj blizini nalaze se i Šumadija, kao i Merkur Stari, koji svojom odličnom lokacijom čine dostupnim sve atraktivne sadržaje Banje. Sveti Đorđe nalazi se nadomak Japanskog vrta, koji predstavlju jednu od najzanimljivijih lokacija u Vrnjačkoj Banji.

Merkur-novi-zbirna

Merkur Novi

Merkur Novi nalazi se u srcu banjskog parka, okružen zelenilom drveća, pored Vrnjačke reke, koji pored usluga smeštaja nudi i restoransku uslugu, kongresnu salu, Akva i Fitnes centar, i još mnogo pogodnosti.

Sumadija-zbirna

Šumadija

U neposrednoj blizini Merkura Novog, smeštena je Šumadija, koja je smeštena nadomak glavnog šetališta – Promenade, i svih ostalih atraktivnih turističkih, kulturnih i sportskih lokacija u Vrnjačkoj Banji.

Merkur-stari-zbirna

Merkur Stari

Objekat Merkur Stari nalazi se u banjskom parku, u predivnom ambijentu zelenila drveća, brojnih staza za šetnju. Predstavlja idelano mesto za potpuni mir, opuštanje duha i tela i povratak prirodi.

Sv-djordje

Sveti Đorđe

Sveti Đorđe nalazi se na mirnoj lokaciji, nadomak izvora Topla Voda i termomineralnog kupatila, teniskih terena, kao i Japanskog vrta, koji predstavlju jednu od najzanimljivijih turističkih lokacija u Vrnjačkoj Banji.