Podeli...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

OSNOVNA PONUDA

Osnovna ponuda Merkura sastoji se od pažljivo kreiranih pansiona, koji sem standardnih usluga smeštaja i ishrane, obuhvataju i usluge vrhunske medicine, savremenih velnes i spa sadržaja, kao i brojne prateće usluge.

Ovih pet pansiona – Medicinski, Klasičan, Spa, CME i Selfi pansion,  osmišljeni su u želji da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju i njihov boravak u Merkuru učine sadržajnim i nezaboravnim.

Medicinski-pansion

Medicinski pansion

Medicinski pansion sastoji se od usluga vrhunske medicine, gde se uz tim stručnjaka i modernu opremu postižu odlični rezultati.

klasicni-pansion

Klasičan pansion

Klasičan pansion namenjen je gostima koji žele da koriste usluge smeštaja i ishrane, uz mogućnost doplate ostalih sadržaja.

velnes-pansion

SPA pansioni

SPA pansioni sastoje se od brojnih spa usluga u renoviranom Wellness centru „Fons Romanus“, koji predstavlja oazu opuštanja.

CME-pansion

CME pansion

CME pansion je kombinacija medicine, fizičke aktivnosti, relaksacije i estetike i namenjen je postizanju estetskih ciljeva.

515793961545b968a4d8e0

Specijalna nega

Paket namenjen gostima koji usled ograničenih mentalnih ili fizičkih sposobnosti nisu u stanju da samostalno koriste usluge Merkura.

selfi-pansion

Selfi pansion

Selfi pansion je prvi „a la card“ paket u Srbiji, u kome gost određuje da li će u „Merkuru“ boraviti zbog zdravlja, lepote, ili opuštanja.