Podeli...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

ORGANZACIJA PREVOZA

Za svoje goste „Merkur“ je obezbedio uslugu organizacija prevoza do aerodroma „Nikola Tesla“ ili do raznih drugih destinacija.
Potrebno je nekoliko dana unapred najaviti i rezervisati prevoz, kao i navesti destinaciju do koje želite putovati.

Transfer od/do aerodroma

  • Doček na punktu “Međunarodni dolasci”;
  • Na aerodromu Vas čeka profesionalni šofer u uniformi „Merkura“ sa istaknutom tablom sa oznakama „Merkura“, koji govori strani jezik.

Vozač i vozilo

Garantujemo Vam profesionalnost i odgovornost šofera koji govori strani jezik, kao i maksimalno ispravno i udobno vozilo sa klima uređajem.

Prve informacije

Šofer će Vam dati informacije o transferu i mogućim maršrutama do Vrnjačke Banje, informacije o Beogradu, Vrnjačkoj Banji i Srbiji, kao i o Vašem izabranom i drugim programima koje „Merkur“ nudi.

Mogućnosti usputnih obilazaka destinacija

Tokom transfera možete, zavisno od izabrane maršute, posetiti nekoliko veoma atraktivnih turističkih destinacija Srbije duž linije kretanja, zadržati se u panoramskom razgledanju i upoznati se sa mogućnošću izleta u toku Vašeg boravka u „Merkuru“.

Muzika i film

Vozilo je sa instaliranim CD i CAR PUTER uređajima preko kojih se možete opustiti uz odabranu muziku iz Vaše i naše zemlje i upoznati sa lepotama Srbije i Vrnjačke Banje preko promo filmova.

opel