Podeli...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Poštovani posetioci sajta,

Na ovoj strani imate mogućnost postavljanja pitanja lekarima. Potrebno je da odaberete prozor u skladu sa oblašću iz koje je Vaše pitanje i nakon otvaranja postavite pitanje lekaru specijalisti ili  subspecijalisti (neuropsihijatru, gastroenterologu, endokrinologu, kardiologu, fizijatru i subspecijaliti ishrane). Molimo Vas da pitanja budu što detaljnije i preciznije formulisana, kako bi i odgovori bili korisniji.

Obavezno unesite Vašu e-mail adresu kako bismo mogli da Vam pošaljemo odgovor. Odgovor ćete dobiti u roku od jednog ili dva radna dana, ali Vas molimo za razumevanje ukoliko ovaj period bude potrajao nešto duže.

Usluga postavljanja pitanja lekaru preko internet je besplatna i mogu da je koriste svi građani. Iako odgovore pružaju lekari, molimo Vas da ih shvatite samo kao savete koji ne mogu zameniti posetu lekaru ukoliko je ona neophodna.

Odgovor na pitanje koje je upućeno putem elektronske pošte ne predstavlja medicnsku konsultaciju, zvanični medicinski stav, savet niti uputstvo i nije vam dozvoljeno da na osnovu ovog objašnjenja neposredno ili posredno izvedete bilo kakav postupak u vezi sa svojim ili tudjim zdravljem.

Odgovor na Vaše pitanje ne sugeriše upotrebu bilo kog leka, medicinske procedure, testa, analize ili proizvoda. Ni u kom slučaju ne treba da upotrebite sadržaj odgovora za postavljanje dijagnoze ili za terapiju bolesti ili drugog zdravstvenog stanja. Ni u kom sučaju ne smete da na osnovu sadržaja odgovora odložite odlazak kod nadležnog lekara, kao ni da zanemarite njegova uputstva. Ni u kom slučaju i ni na koji način lekar koji odgovara na Vaše pitanje ne može biti odgovoran za bilo koju Vašu odluku, delanje, nedelanje ili bilo koju vrstu štete koja bi mogla da nastane kao posledica oslanjanja na informacije koje ste ovim putem dobili.

MERKUROVO SAVETOVALIŠTE ZA DIJABETIČARE

Odgovore na pitanja o prevenciji i lečenju dijabetesa daće vam naši endokrinolozi.

Postavite pitanje jednom od naših endokrinologa: