Podeli...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Spa centar “Rimski izvor” kombinuje velnes, spa i relaks usluge, savremene estetske procedure sa prirodnim faktorom lekovitih voda sa banjskih izvora, što čini nezaboravnu kombinaciju za potpuno opuštanje, postizanje željenog izgleda i put do dobrog zdravlja.

Da bi svi gosti Vrnjačke Banje imali priliku da dobiju tradicionalnu banjsku uslugu, Merkur je objedinio sve svoje centre, čime je zgrada Termomineralnog  Kupatila povratila funkciju iz 1937. godine. Dobitnik je prestižne nagrade Balkan Spa Award u kategoriji best Medical Spa.

velnes-zbirna

Velnes centar Fons Romanus

Prvi Velnes centar u Banjama Srbije, u novom ruhu! Merkurov wellness centar predstavlja oazu opuštanja i uživanja. Obogaćen novim uslugama, sadržajima, na raspolaganju je gostima Merkura i Vrnjačke Banje.

masaza-zbirna

Centar za masaže Lili

Centar za masaže Lili je savremen centar, sa velikim brojem atraktivnih i veoma efikasnih masaža. Pored masaža, u ponudi centra su i brojni tretmani tela, lica, ruku i nogu, kao i jedinstveni prostor – Kraljevo kupatilo.

cme-zbirna

Centar medicinske estetike Marijana

Centar medicinske estetike „Marijana“ predstavlja kombinaciju medicine, fizičke aktivnosti, relaksacije i estetike, a namenjen je svima koji žele da ostvare estetske ciljeve, da izgube kilograme, preoblikuju telo i opuste se.

balneo-zbirna

Balneo centar Stara Banja

Nekada rezervisani samo za kraljevsku porodicu i predstavnike elite, jedinstveni tretmani termomineralnom vodom sa izvora „Topla voda“ danas su dostupni svakom gostu Merkura i Vrnjačke Banje.

DCIM100GOPROGOPR0748.

Zerona

Dovedite vaše telo do savršenog izgleda! Zerona laser je najefikasniji svetski i medicinski tretman protiv celulita i masnih ćelija. Potpuno bezbolan i jedini klinički dokazan neinvazivan tretman za mršavljenje.

peloid-zbirna

Peloid center Limus romanus

Prostor gde je Vaše zdravlje i blagostanje na prvom mestu, gde kvalifikovani terapeuti koriste najnovije spa tehnike u tretmanima lekovitim blatom – peloidom. Bazen sa termomineralnom vodom, tretmani, i još mnogo toga.